Canon Ürün Tanıtımı

Merkezi Tokyoda bulunan Canon 1937 yılında, "her eve bir kamera" hedefiyle, kaliteli 35mm kamera üretmek üzere kuruldu. Şirket adını Budizmde Bağışlama Tanrıçası "Kwanon"la aynı adı taşıyan kameradan aldı.

Canon bugün dünya çapında üretim ve pazarlama faaliyeti sürdürüyor ve şirket olarak misyonunu sürekli büyüyerek ve yatırım yaparak dünyaya olumlu katkıda bulunmak olarak tanımlıyor.

Kuruluşunu izleyen ilk otuz yılda teknoloji ve yaratıcılıkta ileri adımlar gerçekleştiren Canon, sonraki otuz yılda sunduğu ürün ve hizmetleri başarıyla zenginleştirerek, ofis otomasyonu ve elektronik alanında üstün nitelikli ürünlerin yaratıcısı oldu.

Canon, dijital ve SLR kameraların yanı sıra en üstün fotoğrafik ekipmanlar, yazıcılar, tarayıcılar ve dürbünler de dahil olmak üzere tüketici ve profesyonel görüntüleme ürünleri üretmektedir.

Ofis Ürünlerinde de tüketicilerin beğenisini kazanmış ve çok tercih edilenler listesine adını yazdırmayı başarmıştır. Pixma, Maxify, i-Sensys kategorileri altında toplanan bazı yeni veya beğeni almış yazıcı ve tarayıcı ürünlerini şu şekilde tanıtabiliriz;

 

Doldurulabilir Mürekkep Tanklı Yazıcılar

Pixma G1400: Evde veya ofiste, uygun maliyetli, yüksek kaliteli belgeler yazdırmak ve fotoğraflar basmak için uygun, yüksek verimlilikli, tek işlevli yazıcı.

Pixma G2400: Hem belge yazdırması hem de fotoğraf basması gereken kullanıcılara uygundur. ev/ofis ortamlarına mükemmel biçimde entegre olur.

Pixma G3400: Wi-Fi özellikli, "Canon PRINT" uygulaması aracılığıyla PC'nizden ve akıllı cihazlarınızdan kablosuz baskı almanızı sağlar. ev, ev - ofis ve küçük şirket ortamlarında kullanım için uygundur. 

Pixma G4400: Wi-Fi ile bulut özelliklerine sahiptir. Yazıcı, fotokopi makinesi, tarayıcı ve faks, ev veya ofis için düşük maliyetli baskı ve güçlü belge işleme özellikleri sunar. Ev ve ofis kullanımı için uygundur.

Belge ve Fotoğraf Yazıcıları:

Pixma TS9050: çok çeşitli bağlantı seçeneklerine sahiptir. şık ve kompakt bir yapı içinde 12,6 cm (5 inç) dokunmatik ekrana sahip tam özellikli renkli fotoğraf yazıcısı, tarayıcı ve fotokopi makinesidir

Pixma TS8050: Wi-fi, akıllı telefon ve tabletten baskı, 10.8 cm genişliğinde dokunmatik ekran, Cloud Link, aynı anda düz kağıt ve fotoğraf kağıdı yükleyebileceğiniz ikili kağıt besleyicisi ve yalnızca biten mürekkebi değiştirebileceğiniz 6 tekli mürekkep sistemine sahiptir.

TS6050, MG7700, İP8750 gibi diğer benzer ürünleri mevcuttur.

Pixma Selphy Kompakt Fotoğraf Yazıcıları:

Doğrudan fotoğraf makinesi, bilgisayar ve hafıza kartlarının yanı sıra Android ve iPhone ile iPad gibi iOS mobil cihazlarından kablosuz olarak fotoğraf bastırılabilir ürünlerdir. 

Selphy CP1200: Küçük, zarif ve taşınabilir Wi-Fi fotoğraf yazıcısı.

Selphy CP1000: Dört baskı yüzeyi ve Çift Vesikalık baskı özellikli ufak, zarif ve taşınabilir fotoğraf yazıcı.

Selphy CP910: Wi-Fi ve AirPrint™ desteği ile akıllı telefonlar ve dijital fotoğraf makinelerinden kablosuz baskı için taşınabilir olarak üretilmiştir.

Pixma Profesyonel Fotoğraf Yazıcıları:

Pixma A3: 8, 10 veya 12 mürekkepli sistemler sunan bu A3 yazıcılar amatörlerden profesyonellere kadar tüm fotoğrafçıların gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

Pixma A3 İnkjet Fotoğraf Yazıcıları: Pixma Pro-1, Pixma Pro-10S, Pixma Pro-100S.

 

Maxify Yazıcılar

MAXIFY ofis yazıcıları küçük ofisler ve ev - ofislere profesyonel kalite, renkli baskı ve yüksek verimlilik seviyeleri sağlar. Basit yazıcılardan fotokopi, tarama ve faks işlevlerine sahip Hepsi Bir Arada yazıcılara kadar MAXIFY serisi yüksek verimlilik ile mobil cihazlardan ve bulut hizmetlerinden baskı gibi çeşitli bağlantı seçenekleri sunar. 

Maxify Ev ve Ofis Yazıcıları :

MB2150: Mobil cihazlar ve bulut hizmetleri için baskı ve tarama desteği sunan, 19 ipm siyah beyaz baskı hızına ve çeşitli ağ özelliklerine sahip, çok işlevli mürekkep püskürtmeli renkli yazıcı, tarayıcı, fotokopi makinesi ve faks.

MB2750: Ev - ofisler için mürekkep püskürtmeli renkli Hepsi Bir Arada. Mobil baskı ve bulut entegrasyonu işlevlerine sahip Canon MAXIFY MB2750 Serisi, 500 yapraklık kağıt kapasitesi ve 24 ipm siyah beyaz baskıya sahip.

Maxify Küçük Ofis Yazıcıları:

Maxify İB4150: 15,5 ipm renkli baskı düzeyinde yüksek baskı hızı, 2500 sayfaya kadar verimlilik, düşük çalıştırma maliyetleri ve Wi-Fi.

Maxify MB5150: Mobil cihazları ve bulut hizmetlerini destekleyen, ağa kolayca entegre edilebilen, 24 ipm siyah beyaz baskı hızına sahip yüksek performanslı ve çok işlevli mürekkep püskürtmeli renkli yazıcı, tarayıcı, fotokopi makinesi ve faks.

Maxify 5450: Yüksek kaliteli, kalem darbelerine dayanıklı mürekkepler, Wi-Fi ve Ethernet bağlantısı ve tek geçişli, iki taraflı tarama.

Canon Çok Fonksiyonlu Laser Yazıcılar

i-SENSYS: Her türlü kişisel veya grup ofisine uyum sağlayan güçlü ve kompakt lazer yazıcılardır. Canon’un En çok Tercih Edilen Ürünleridir.

Siyah – Beyaz Çok Fonksiyonlu Yazıcılar

i-Sensys MF3010: Masaüstü Tek Renkli lazer 3'ü 1 arada: yazdırma, fotokopi ve tarama.

i-Sensys MF211: Hızlı ve verimli, 3'ü 1 arada siyah beyaz lazer; yazdırma, fotokopi çekme ve tarama işlevlerini tek bir kompakt cihaz içerisinde sunmaktadır.

i-Sensys MF231: Sezgisel LCD Ekran, Hız ve güvenilirlik için üretilen siyah beyaz 3'ü 1 arada lazer, ev - ofisler için idealdir.

 

Tarayıcılar

Düz yataklı tarayıcılar:

CanonScan 9000F Mark II: Üstün kaliteli sonuçlar veren basit, hızlı ve çok yönlü tarama işlemleri için profesyonel film, fotoğraf, slayt ve belgelere yönelik düz yataklı tarayıcı.

CanonScan Lide 220: Hızlı, üstün kalite, ultra kompakt ofis tarayıcısından faydalanın ve taradığınız öğeleri bilgisayarınızı kullanarak doğrudan bulut hizmetlerine gönderin.

CanonScan Lide 120: Bu uygun fiyatlı, şık ve kompakt düz yataklı tarayıcı ile evde kolayca yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve belgeler tarayın.

Taşınabilir Tarayıcılar:

ImageFormula P-208II, ImageFormula P-215II

Masaüstü Tarayıcılar:

ImageFormula DR-F120: Çok çeşitli belge türlerini yakalamak için uygun, otomatik belge besleyiciye sahip düz yataklı, çok yönlü bir tarayıcı.

ImageFormulaDR-C225W: Kablosuz tarama ve ofis kullanıcıları arasında tarayıcı paylaşımı için dahili Wi-Fi özelliğine sahip kompakt tasarım.

ImageFormula DR-C225: Dakikada 25 sayfaya kadar renkli yakalama hızları sunan ultra kompakt model. Kısıtlı masa alanı olan kullanıcılar için uygundur.

ImageFormula DR-C130: Belge iş akışlarını yönetmeye yardımcı olan güçlü bir yazılıma sahip, uygun fiyatlı ve yüksek hızlı masaüstü tarayıcı.

 

 


© Bürosis Büro Sistemleri Ltd. Şti.

Burosis

İşyeri, ofis, ev ve her türlü çalışma ortamında yazıcı, çizici, tarayıcı, çok fonksiyonlu vb. tüm ofis cihazlarınız için teknik çözümler üretiyoruz. Bürosis Büro Sistemleri olarak 30 yıldır kesintisiz verdiğimiz hizmet ile kaliteden ödün vermeden teknik ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.

Adres

  • Bürosis Büro Sistemleri Ltd. Şti.
  • Mecidiyeköy Mahallesi Büyükdere Cad, Eski Osmanlı Sk. No:14-16/b 34387 Şişli/İstanbul

  • Faks:+90 212 272 67 38

  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.